sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Oi mikä kaunis aamu on tänään. Kävin kävelemässä ulkona. Otin myös mukaan kameran. Löysin nimittäin tuossa siivotessa äidin vanhan järjestelmä kameran ja myös filmiä. Joten olen nyt kuvannut aika paljon vanhalla tavalla. Laitan tänne jossain vaiheessa kuviakin kunhan ensin saan teetettyä filmit. Oloni on muutenkin paljon parempi mitä se oli viimeksi kirjoittaessa. Minulla on ajatuksissa mennä isää katsomaan tämän kuun aikana.

Muuta. Huominen vähän jännittää kun tapaan lääkärini ensinmäistä kertaa. On se niin kummallista että tuo pää lääkäri vaihtuu erittäin usein. No jos tämä sitten pysyisi vähän pitempään paikalla.

Laitan tuohon viereen myös lahja toive listan. Ne on tarkoitettu ajatuksia antamaan joululahjaksi ja syntymäpäivä lahjaksi. Kun minä aijoin viettää seuraavan syntymäpäivän juhlien sukulaisten ja ystävien kanssa. Kutsukortit lähetän synttäreille vähän myöhemmin kun sinne on vielä sen verran aikaa. Tuota listaa myös päivitän joulun jälkeen niin jos jokin listan asioista on toteutunut otan sen pois listalta. Ja sitten lahjan antajat teidäin täytyy nyt sitten keskustella toistenne kanssa mitä annatte ettei vahingossa tule annettua asamaa asiaa jokaiselta. Olisi myös yksi pyyntö jos tuo keskustelu toteutuisi jossain muualla kuin teidän blogienne kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti