keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Lintu havaintoja.

Olen katsellut ulkona kävellessä lintuja ja nyt juuri katsoin lintu kirjasta mitä nevoisi olla. Siis jos muista oikein lintujen tuntomerkit. Ihan tänä aamuna näin käpytikan sähkötolpassa nakuttamassa kuusen käpyä. Siis se pylväs oli puinen johon lintu oli tehnyt kolon. Tinttejä täällä päin löytyy paljonkin ja pariviikkoa tilhet kävivät vierailulla.

Huomena on mielenkiintoinen päivä. Menen mummelin luokse kylään. En ole nähnyt häntä todella pitkään aikaan joten on ihan kiva nähdä häntä. Ja sammalla voin vähän kurkistella mitä sitä laittaisi pukin konttiin. Nyt kun mummelilla on netti yhteydet niin meillä on vähän sellainen sopimus että minä opentan ihan vähän hänelle netin käyttöä ja näytän myös tämän blogini.

Eilen sain Marjutin kanssa siivottua makuuhuoneen kokonaan. Nyt se on todella siisti ja lattialla ei ole minkään laista kassaa missään. Ja vielä tänä aamuna minä petasin sänkyni ihan päiväpetollakin. Valokuvia minulla ei viellä ole mutta kunhan saan kameran ladattua niin niitä sitten tulee tännekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti