lauantai 29. marraskuuta 2008

JIHUU !!!!

Sain vihdoin ja viimen Ompun villatakin valmiiksi. Nyt se odottaa että pääsen siskolle antamaan sen. Toivottavasti se viellä sopii hänelle. Minua vähän mietityttää kauluksen kohdalla kun se näyttää aika kummalliselta mutta kun sisko laittaa takin päälleen niin ehkä se sitten näyttää todella hyvältä.

Pompun joulu lahja on onnellisesti hankittu. Nyt on vain kaikkein vaikein edessä. Nimittäin siskon ja hänen mihensä ja tietenkin sitäkin vaikempaa nimittäin oman lahjan hankkiminen. Minusta on ollut aina itselle lahjan hankkiminen hankalaa. Vaikka olisi minkä laisia lahja listoja ja toiveita tahansa. No viellä on onneksi parikymmentä päivää aikaa hankkia ne kolme lahjaa. Täytyy vain ruvetä kietelemään erillaisia paikkoja jos vaikka saisi ideoita ja löytäisin ne lahjat.

Odotan innolla että puoli väli kuukautta tulee niin pääsee siskon luokse ja näkee sen villatakin hänen päällään. Samalla taidan viedä pompum lahjan heille säilytykseen. Näin pääsen sitten ennen jouluna vähemmällä kantamisella.

1 kommentti:

  1. Me haluttais vähän lainata sun DVD-kirjastosta leffoja jouluks, voitko tuoda niitäkin tullessas?? Starwarssit miehelle, poika tykkää IceAge leffoista mulle jotain dekkaria ;) poirot/house/yms

    VastaaPoista