tiistai 2. joulukuuta 2008

No niin nyt sitten on joulukuun toinen päivä eikä ole nukuttu sitten ollenkaan. Minulla on mennyt tämä päivä rytmi sitten todella sekaisin. Oneksi on torstaina lääkäri aika jolloin voin puhua asiasta hänen kanssa. Mutta tällä välillä yritän itse kääntää tuota uni rytmiä oikein päin. Yritän nyt sitten valvoa niin pitkään kuin pystyn ja mennä aikaisin illalla nukkumaan siis jos se onnistuu :/.

Eilen sain kaikki joulukortit lähetettyä. Jee!!!

Äh. Minua vieläkin harmittaa tuo viime yö kun ei tullut nukuttua yhtään. En myöskään ollut väsynyt. Vasta nyt kun kello lähenee kahdeksaa aamulla minua rupeaa nukuttamaan. Sitä varmaan pitää mennä vähäksi aikaa nukkumaan. Mutta ei nukkua kovinkaan pitkää ettei taa ilalla tule tätä samaa ongelmaa esille. Täytyy varmaan pyytää kunon unilääkkeet lääkäriltä vähäksi aikaa niin saan käänettyä tämän rytmin oikeinpäin. Ja myös muistaa että päivällä tekee kaiken laista eikä nuku. Sitä on niin helppo mennä torkuille kun on kotona. Oneksi tässä on vain muutama viikko ennen kuin intervalli alkaa osastolla. Silloin ei todellakaan pääse nukkumaan päivällä. Täytyy tässä keksiä kaiken laista tekemistä ja käydä kävellyllä vähän usiemmin päivän aikana ettei pääse kääriytymään peiton alle niin helposti. Se vain kun täällä päin ei oikein ole mitään katseltavaa kun menee ulos. Sitä varmaan pitää mennä jp:he kävelemään ja katselemaan näyte ikkunoita että saan tuota aikaa kulumaan muuhunkin kuin netissä pelamiiseen ja lukemiseen. No tuossa on aika paljon kaiken laisia ideoita joita voi ruveta harjoittamaan.

No nyt menen nukkumaan melkein tuniksi. Laitoin nimittäin kellon soimaan yhdeksältä. Ja sen jälkeen voisi mennä käymää tuossa pihalla silleen että kiertäisi edes sen. Mutta kun sataa niin ulos meneminen ei todellakaan inosta.

No niin nyt sitä on sitten marmatettu ihan tarpeeksi tälle aamulle. Hyviä päivä unia kaikille. :)

2 kommenttia:

  1. tee yhtenä päivänä piparitaikinaa ja seuraavana pääset leipomaan ja sitten koristelemaan. siinnä jo kolmelle päivälle hommaa =). Niin ja neljäntenä sit syöt ne!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, joulukortit jo pukkas laatikkoon. Tosiaan Enkelillä on ideaa, vielä kun rakennat jonkun unelmalinnan saat useamman päivän kulumaan ;)

    VastaaPoista