lauantai 6. joulukuuta 2008

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Paljastan tässä mitä olen tehnyt viimeiset yöt kun tuo nukkuminen ei ole onnistunut. Torstaina lääkäri antoi kunnon troppeja joten vähitellen saan kyllä muutettua nukkumis rytmin oikeiaan suuntaan. Nimittäin en ole nukkunut tänään kuin yhdet päikkäri. Vaikka viime yönnä ei tullut nukuttua ollenkaan. Silloin nimittäin tein tuon alla olevassa kuvassa näkyvän ponchon. Siinä meni tuo yö ja vähän tätä aamuakin mukavasti.




Tämä on tehty nalle langasta. Käytin kaksin kertaista lankaa kun ohje jonka mukaan tein nämä ponchot on tehty todella paksulle langalle. Mutta minusta ne onnistui todella hyvin.




Tämän taas tein sukka nimisestä langasta. Sekin on tehty kaksinkertaisesta langasta. Nyt minulla on meneillää samalla ohjeella tehty mutta paljon isompi poncho. Tuo ohje löytyi siskon antamasta Moda lehdestä. Lehden nunerosta 1/2008. Samassa numerossa onli siskon villatakkisin.
Mukavaa itsenäisyys päivää kaikille.

2 kommenttia:

  1. Vau! Varsin tuo ylempi on tositosi upea!! Hienoa työtä, mutta toivottavasti saat kuitenkin tästä lähtien yöt nukuttua :). Saitko muuten jo postia?

    VastaaPoista
  2. Minulle posti tulee vain kerran viikossa mutta kuitenkin tulee. Se meen edunvalvojan kautta joten se tulee todella hitaasti ;).

    VastaaPoista