torstai 3. heinäkuuta 2008

Torstai

Hei taas kaikki!

Vähän jännittää tuo huominen lääkärissä käynti, vaikka eihän se mitään kamalaa jokatapauksessa ole. Aamulla aijon vielä katsoa verensokeri arvon. Niin voin sanoa mikä se on kotimittarilla mitatessa.

Ja sitten muita asioita.

Heh hee. Pääsen laivalla Poriin käymään ensi keskiviikkona. Sininauha säätiön Marjutin kanssa lähdetään sinne. Siis jos Raila (edunvalvojani) suostuu siihen. Olin jo saannut puoltavan lausunnon sossulta. Kuulin asiasta tänään Marjutilta. Matka menee siten että ensin junalla Keravalle ja siitä sitten autolla Hesaan josta noustaan laivaan nimeltä Ruuneberg. Jolla sitten seilataan Porvooseen. Siellä käydään vanhassa kaupungissa ja katsomassa sitä juuri korjattua kirkoa ja kaiken alista muuta. Kuten shoppailua. Sitten tullaan taikaisin samaa reittiä kuin menomatkalla. Eli luvassa on jotain hauskaa ja mielenkiintoista eikä vain ikäviä verikokeita.

Olen miettinyt että ostan jossain vaiheessa kymmenen matkan lipun hesaan. Varsinkin nyt kun olen niin sanotusti eläkeläinen ja saan junassa heidän etuudensa. Ajattelin käydä katsomassa vähän erillaisia näyttelyitä ja varsinkin Linnanmäellä. Joten tähän loppu kesään mahtuu kaiken laista kivaa.

Tälläisin mittein

Nalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti