torstai 8. tammikuuta 2009

Vähän huono päivä oli tänään. Mutta selvisin siitä ihan mukavasti. Sain selville että isä ei ole täällä enää kovinkaan kaua. Mieli meni ihan maahan sen puhelun jälkeen. Sain kuitenkin soitettua Ompulle ja kerrottua hänelle suru uutinen. Ensin ajattelin tänään illalla mennä katsomaan hänta mutta sitten tuli järki käteen. Voimat eivät riitä sellaiseen viellä. Mutta huomenna menen päivällä sanomaan hänelle hyvästit ja toivottamaan hyvää matkaa minne sitten lähteekin täältä.

Onneksi ne synttärit on sunnuntaina. Niin saan täällä hääräämällä kaiken laista niitä varten ajatukseni muualle. Mutta näyttää taas siltä että tämä yön on vaikea kun ajatukset seilaavat eikä nukuta ollenkaan. No voinhan tehdä kaiken laista järjestelyitä ja muuta sellaista mikä on hiljaista yön aikana jos sitä aamuyöstä tulisi uni. En haluaisi ottaa unilääkettä kun sitten menee seuraava päivä ihan tokkurassa ja haluan olla sen verran terävänä kun menen isän luokse.

Mutta kyllä minä täällä pärjään. Kävin iltapäivällä katsomassa naapureita ja sain heiltä tukea.

Sattui muuten hassu juttu tänään kun rupesin katsomaa onko minulla kaikki tarvittavat astiat että voin tehä kakaun. Huomasin että olen johonkin hävittänyt irtopohja vuokani. Onneksi löytyi taas naapurila auttavaa kättä hän lupasi lainata minulle omansa niin saan tehdä hyvän syntymäpäivä kakun.

2 kommenttia:

  1. Voimia sinulle tuon raskaan asian kanssa. Tulemme sunnuntaina iltapäivällä tai illemmalla tytön kanssa käymään.

    Olit kysellyt tarjoiluista ja joku oli ehdottanut mehujäätä, se on hyvä ja mieluinen vaihtoehto tuolle meidän maitoallergikolle, Pirkan vohvelikeksitkin ovat maidottomia. Leivonnaiset ja kakut ei maistu meidän tytölle.

    Kakkuun kermavaahto-rahkaseoksen sekaan voi myös muussata haarukalla banaania ja laittaa vaikka joka kerrokseen hilloa sen vaahdon alle. Ne pätkiksetkin on tosi hyviä :).

    VastaaPoista
  2. Hei Nalle! Toivon sinulle jaksamista nyt kun on surua. Muistathan, että kukaan ei katoa koskaan lopullisesti, jokainen jota joku kaipaa ja muistaa, on olemassa ja läsnä mielessä. Niin sinun isäsikin Sinulle ja muille läheisille, hän on aina. Kevään jatkoa ja kyllä aurinko vielä sieltä pilkistää,
    terveisin Sini

    VastaaPoista