lauantai 24. tammikuuta 2009

No kirjoittelen niin kuin kaikki huomaavat tässä aika myöhää yöllä. Mutta minulla on ollut niin hauska päivä ja ilta että en ole kerkinyt laittamaan ajatuksiani ylös ollenkaan.

No tosin aamu oli vähän hankala mutta siitä kyllä selvisi mukavasti. En olisi ollenkaan jaksanut nousta aikaisin ylös vuoteesta. Minun piti kerkiä kymmeneksi terveyskeskus lääkäriin näyttämään kipiää sormi niveltä. No lääkäri laittoi kortisooni piikin siihen nivellee joten katsotaan nyt miten tuo rekakoi siihen onko jossain vaiheessa se kipu mennyt pois vai ei. Jos ei niin sitten uudestaan lääkäriin.

Sitten menin jp polilli tutustumaan heidän päivä toimintaa jossa aloitan maanantaina. Joten on sitten toinen aika aikainen herätys menossa kun siellä pitää olla paikalla jo 8:45 joten tässä sitä vähitellen opetellan ihan normaaleille nukkumis tavoille.

Nyt illalla olen ollut Kaidebuun luonna ja vietän hänen luonaa lopun viikon lopusta. On ollut niin mukavaa että tuosta nukkumisesta ei ole viellä tullut mitään. Mutta pitää varmaan jossain vaiheess mennä nukkumaan. Se nimittäin vois tehdä todella hyvää.

1 kommentti:

  1. Hyvää huomenta, meillä siivotaan ja lähetään ruokaa ostamaan

    VastaaPoista