maanantai 5. tammikuuta 2009

Tarvitsen apua! ;)

Siis tuohon syntymäpäivä tarjontaan. Olen ajatellut leipoa korvapuusteja, ostaa erillaisia keksejä ja tehdä kakun. No tuossa viimeisessä osassa se vaikeus sitten tulee. Olen miettinyt että tekisinkö kakkufarmilta löytämäni ohjeen mukaan sellaisen kakun johon tulee pätkiksiä. Mutta kun tuo päättäminen on vaikeaa. Joten pyydän teiltä lukioilta apua. Jos voisitte laittaa komentteja minkälaisen kakun sitä tekisi. Ja laittaisitten viellä kommentiin joko ohjeen tai sivun jossa kyseisen kakun ohje on. Ja sitten vierailta jos lapsilla tai aikuisilla on jonkinlainen ruoka alerkia siis muukuin maito niin laittaisitteko siitäkin ohjeet tänne. Niin varaa jotain pientä teillekin syötäväksi.

Teidän viestejä odotellen.

Nalle

4 kommenttia:

  1. minä en taida päästä täältä juhliin mutta kommentoin kuitenkin.

    Pätkistäyte on aina hyvää ja suklaa toimii muutenkin. Tein kerran kakun mihin tuli sellainen suklaa mousse/vaahto sisään liivattella pysyi paikalla ja se oli tosihyvää mutta melko suuritöinen jos pätkisrahkaan vertaa. Ohjetta ei tietenkään enää ole mutta sieltä päkiksen linkkilistan sivuilta silloin ohjeen löysin. Taisi tulla sulatettua suklaata ja kermaa ja sitä liivatetta ainakin =).

    VastaaPoista
  2. Pätkis on hyvä ja kanamuna-allergisille vaikka mehujäätä ;)

    VastaaPoista
  3. Heippa.

    Jos meidän perhettä ajatellen sais vähälaktoosisia vaihtoehtoja, niin olisi kiva, mutta ei pakollista. Laktovaivoihin löytyy tablettejakin...

    Me ei olla vielä päätetty tullaanko koko perhe vai millä kokoonpanolla, mutta yritetään päättää pian.

    Voi olla ettei ihan kahdeksitoista ehditä. Me voitais ehtiä paremmin tuossa kahden maissa iltapäivällä (suurinpiirtein). Sopisiko?

    VastaaPoista
  4. Olen varannut koko iltapäivän ja illan vieraille.

    Terve tuloa kaikki jotka vain pääsee.

    VastaaPoista