sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Nyt sitten on sununtai ilta tai siis yöhän jo nyt on. Jaksoin tänään käydä ulkona kävelyllä ja samalla hai viikonlopun lehden ja tietenkin pussin karkkia. Olen pärjännyt ihan hyvin täälä kotona. Eilen naapuri kävi luonani kun oli vähän ihmetellyt mihin olin yhtäkkiä hävinnyt viikolla ja samalla lainasi netti liittymääni. Oli mukava jutella hänen kansaan kaiken laista kun tuntui jo siltä että pitäisi päästä puhumaan jonkun elävän ihmisen kanssa. Ainahan voi puhua tällä tavalla mutta pitemmän päällen sitä rupeaa hyppimään seinille. Eli olen paremaassa kunnossa tuon masennuksen kanssa.

Rapsu täti soitti tossa iltapäivällä ja kyseli kuulumisia ja mitä me olemme siskon kanssa suunnitelleet. Kerroin vähän alustavia suunitelmia mutta mitään ei viellä ole laitettu lukkoon. Olen ajatellut että huomenna aloitan soittelu kieroksen vieranomaisten kanssa, niin saan selvitettyä mitä nyt pitää sitten seuraavaksi tehdä ja koska ne hautajaiset voisi pitää. Ajatelin myyös että pidän viellä yhden päivän niin etten menen työkeskukseen. Näin voin kaikessa rauhassa soittaa jokapaikkaa mihin sitä sitten tarviseekin soittaa.

Mutta nyt sitä keskityn vain selviytymään ensi yöstä ja aamusta. En ole nukunut kovinkaan hyvin pariin viimeisen yöhö. Saan nukuttua vain muutama tunti kerralla mutta en myöskään halua huumata itseäni lääkkeillä. No huomenna lähden käymään vähän eripaikoissa ja yritän myös etten ottaisi päiväunia niin ehkä seuraavana yönnä sitä sitten taas nukkuu. Joten kyllä tässä pärjätään ihan hyvin.

3 kommenttia:

  1. Huomenta. muista pitää kalju lämpimänä ;) Poika on vähän parempi, toipilas. Katellaan 12 aikoihin uudelleen mittarilla ja päätetään eskari menosta tiistain osalta.

    VastaaPoista
  2. Vai kaljun olet mennyt leikkaamaan =). Kaikkea sitä keksitkin.

    Minullakin toimii taas netti joten meidänkin perheen puuhia pääsee taas lukemaan blogista!

    VastaaPoista
  3. Voimia ja valoa sinne toivotteleepi Sipe! Ja onneakin synttäreiden kunniaksi, näin vähän myöhässä!
    Kyllä blogia tulee aina luettua,että koita vain jaksaa päivittää tätä jotta saa lukea kuulumisia, mutta tuo omaan blogiin kirjoittelu tahtoo aina jäädä vähän laiskotuksen takia vähäiseksi... :-)

    VastaaPoista