tiistai 16. syyskuuta 2008

16 9 2008

Arvatkaa mitä sain aikaiseksi tänään. Sain siivottua olohuoneesta niin paljon että sain ruokapöydän omalla paikalleen ja ikkunan verhot auki. Sain myös siivottua sohvan kohdan ihan tyhjäksi. Nyt siihen mahtuu istumaan kolme ihmistä. Minä siirsin tämän koneeni tähän ruoka pöydälle ja nyt kirjoittelen sen ääressä istuessani.

Odottelen tässä että Marjut ja sossun täti tulisivat. Heidän pitäisi saapua siinä kahden aikaan. Olen tyytyväinen että sain tehtyä kaikki nuo siivoukset tämän päivän aikana. No minulla olisi ollut vähän enemmänkin aikaa tehdä noita siivouksia mutta minua ei todellakaan innostanut tehdä niitä aikaisemmin. Joten olen nyt aika ylpeä itsestäni että sain tehtyä noin paljon. Ja samalla sain tyhjennettyä neljä muuttolaatikollista tavaraa. Aika paljon meni roskiin mutta myös laiton aika paljon kierrätyslaatikkoon. Laitoin siihen sellaisia tavaroita joita en halua enään pitää ja joita on ihan liikkaa jo muutenkin. Ne menevät Sininauha säätiön kautta niitä tarvitseville henkilöille. Joten kaikki tavarat eivät päädy kaatopaikalle vaan menevät kiertoon.

No niin he sitten kävivät täällä ja juttelimme pitkään kaiken laista. Oli mukava jutella sohvalla ja myös vähän suunnitella tulevaisuutta. Sain lisä aikaa Marjutin kanssa viikossa tai miten nyt meille sopii meidän aikataulussa. Ensi viikolla on enemmän aikaa Marjutin kanssa olemiseen.

On muuten mukava kirjoittaa tässä ihan oikean pöydän äärellä. Selällä ja käsillä on ihan oikeat asennot. En aikaisemmin oikein ollut oikeassa asennossa missä kirjoittelin tai pelasin.

On mukava katsella ikkunasta ulos ja seurata lintujen tai muitten ihmisten liikkumista. Tai siis täällä kylläkin liikkuu enemmän lintuja kuin ihmisiä.

1 kommentti:

  1. Wohoo! Hyvä, hyvä!!! Jospa sitten poikakin pääsee sun luona jossain vaiheesa dvd.tä kattelemaan ;)

    VastaaPoista