tiistai 28. heinäkuuta 2009

Tiistai päivä

Eilen oli mukavaa päivä. Kaksi kaveria kävi luonani ja heillä oli mukana kaksi lemmikki pupua. Puput juoksentelivat olohuoneen lattialla ja tutkivat jokaisen nurkan johon vain pääsi vain päänsä  työntää, siis sellaisiin paikkoihin johon olin unohtanut laittaa tukkeen kun tiesin että ne menevät kaikkialle mihin vain pääsevät. Muistin kuitenkin laitta kaikki piuhat piiloon. Kun kuulin että niillä on vähän taipumusta jyrsiä niitä. No tuolin jalkoja kuitenkin vähän jyrsittiin.

Tänään on vuorossa kirjastossa käyntiä ja sitten sitten hammasharjan ostoa.

4 kommenttia:

  1. Miten on ruokavalio pitänyt? Pitäiskö sun hankkia joku elukka kotiseuraks?

    VastaaPoista
  2. Ruokavalio on pysynyt käsissä ja olen myös oppinut vähän uuttakin. Tuosta eläimestä. Sen aika ei ole ihan vielä mutta olen kyllä harkinut sellaisen ottamista ihan tosissa. Mutta minun pitää ensin vähän enenmän siivoilla täällä ja muutenkin miettiä ottaisiko kissan vai koiran vain kalan. Joten tässä on aika paljon miettittävää viellä.

    VastaaPoista
  3. ei kun otat pupun tai marsun joka sitten tykkää olla sylissä eikä tarvii räntäsateella ulkoiluttaa ;)

    VastaaPoista
  4. Tuota marsua voisi ajatella ja kysyäkkin sitä Railalta. Niitähän löytyy aika pieniä joten aloituskaan ei maksa kovinkaan paljon ja ei tarvitse käyttää eläinlääkärillä ottamassa rokotuksia. Tuosta voisi ottaa enemmän selvää.

    VastaaPoista