lauantai 28. maaliskuuta 2009

Unen puute vaivaa…

No niin nyt se sitten on päällä. Tämä nopeampi versio masennuksesta. Minua nimittäin ei sitten nukuta yhtään ja kello lähenee uhkaavasti yhtä yöllä.

No onhan tässä aikaa ennen kuin seuraava päivä alkaa joten sitä varmaan muutaman tunnin unet saadaan aikaiseksi jotenkin.

Minun piti vain kokeilla muutamia uusia ohjelmia joita olen ladannut tuossa illan mittaan. Ehkä kun olen leikkinyt tarpeeksi niin sitä unta alkaa tulla vähitellen. Ja onhan onneksi tämä netti jossa voi viettää aikaa jos nukkumisesta ei tule mitään. Nimittäin on vähän tylsää pyöriskellä sängyn pohjalla tunti tolkulla kun sitä unta ei tule millään.

Eilen illalla kävin pyöräilemässä ja se sujui jo paljon paremmin vaikka takaisin tulo olikin yhtä tuskaa. Siinä huomasi todella sen että kun tuo liikunta on jäänyt todella vähään niin kun sellaisen aloittaa niin se tuntuu joka paikassa. Ja huomasin myös että tuo tasapaino on päässyt vähän unohtumaan. Tänään ei tuntunut niin epävarmalta ajaminen että kyllä sen tasapaino sen pyörän päällä jossain vaiheessa löytyy. En sen pyörän päällä kylläkään heilu vaan itsestä tuntuu epävarmalta ja vaaralliseltakin. Mutta kun laittaa kypärän päähän ja ajaa hissukseen niin kaikki korjaantuu taas normaaliksi. Ehkä kesällä sitä jaksaa jo pitempiä lenkkejä tehdä, kun nyt tuo pari kilometriä tuntuu jo tuskalta vaikka ajaakin ne kilsan pätkissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti