perjantai 27. maaliskuuta 2009

Aurinko paistaa ja on parempi olo

Näyttää siltä että tänne kirjoittamisen halu on ollut hukassa. Ja oikeastaa sitä on ollut sen verran maassa että minkään lainen kirjoittaminen ei ole maistunut miltään ja päässä ei ole liikkunut mitään mitä voisi laittaa ylös. On ollut sen verran tyhjä olo.

No nyt sitten sitä on jo parempi olo ja kun aurinkikokin paistaa niin sitä jaksaa laitaa ajatuksia "paperilli".
Kuuntelen tässä hyvää musiikkia ja mitin mitä kaikkea sitä on täällä välin tapahtunut.

Olen saannut uuden tietokoneen mutta se taitaa olla jo aikavan juttu. Uudempi ja mielen kiintoisempi asia on että osti tuossa viikko sitten pöyrän itselleni. Vähän jännitti nousta selkään kun siitä viime kerrasta on noin viisitoista vuotta. No vähitellen sitä alkaa palutua tuo pyöräily taito mutta huomasin että kunto on sitten niin poissa kuin vain voi olla. Mutta varmaan kesäll jo viiletellään paljon paremmin kuin nyt. Ja sitten Enkelille ja muille että osti viime lauantaina punaisen pyöräily kypärän. Tuli nimittäin itsellekkin mieleen että turvallisempaa on ajella kun on kypärä päässä.

No nyt en kesksi muuta tapaamisiin

1 kommentti:

  1. Hyvä hyvä! Kun on potta päässä niin ei oo järki jäässä =). Ukollekin aina pitää muistuttaa että ottaa sen päähän kun lähtee polkemaan meinaa jäädä hattuhyllylle aina pölyyntymään vaan. Lapset muistaakin ite ja muistuttaa jos en tajua antaa kypärää.

    VastaaPoista