torstai 3. syyskuuta 2009

Tortai 3.9

Tulin tuossa kuuden jälleen kotiin. Olin viettämässä Sininauha säätiön järjestämää Syysrastia. Paikkana oli Jyväskylän lähellä olevaa Kipponin leiri keskusta. Paikka oli todella kaunis niemi kauniin järven lähellä. Siellä oli ihanat ranta saunat ja muutenkin ihana rauha ja luonnon läheisyys. Oli todella mukava olla siellä ja sai sielu todella rauhoittua. Sininauha säätiö oli laittanut ohjelmaksi kaiken laista mukavaa hengellistä toimintaa. Oli luentoja ja pelejä ja kaikkea kivaa. Iltaisin me paistoimme makkaraa ja saunassa sai käydä. Kävin jopa uimassa, vesi oli kyllä järkyttävän kylmää. Paikalla ei saanut jouda minkään laita alkoholia joten oli todella turvallinen olo siellä. Otin aika paljon valokuvia mutta ne on vielä tuolla laukussa kun en ole vielä jaksanut purkaa sitä. Laitan ne kuvat tänne jossain vaiheessa.

Kävin tuolla enkelin sivuilla lukemassa kuulumisia ja huomasin samalla että hän oli tehnyt muutoksia ulkonäköön joten sain siitä innostuksen muuttamaan omaani. Voi olla että se vielä vaihtuu. Mutta nyt tässä kaikki tällä kertaa.

2 kommenttia:

  1. juu tämä muuntautuminen on pitkä prosessi kun ei itekkään tiedä mitä haluu =). Nalle on söpö ja keltanen oikein pirteä väri!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Enkeli, nallen löysin kerran netistä kun etsin halinallen kuvia. Kun etsin tänne nallen kuvi joita olin laittanut omalle koneelle niin tämä oli minustä todella söpö. Toisaalta minulle ei ollut paljon valinan varaa. Sitä voisi jossain vaiheessa taas mennä hakemaan muutamia kuvia lissää kokoelmiin. Nalleja kun ei voilla koskaan liikaa :D

    VastaaPoista