sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Sunnuntai 6.9

Minulla tuossa perjantai illalla hajosi yksi hammas ja sen saa korjattua vasta huomen aamuna. Joten sitä on kärsitty epämukavasta olosta siitä lähtien. Onneksi kipua ole ollut joten muutan on ollut ihan mukavaa, olo suhteiden nähden.

Tästä viikon lopusta muta ei oikein ole kerrottavaa. Olen nukkunut, lukenut käynyt kävelyllä ja alkanut kutoa yhtä sukka paria. Löysin nimittäin yhden mielenkiintoisen ohjeen jota haluan kokeilla. Onneksi on vielä lankaa josta tehdä. Olen nimittäin luvannut Ritulle että teen hänelle parit todella pitkät polvisukat hänen langoista jotka sain aikoja sitten erästä toista työtä varten joka muuten oli hänelle kanssa. Mutta hän päätti että sukat olisivat paljon paremmat kuin paita tai jotain muuta. Joten nyt minulla on todella paljon liilaa lankaa josta tehdä hänelle sukkia. Aloitin sukkien tekemisen tänään  ja olekin saanut melkein kärjen tehtyä.

Huomenna sitä sitten mennään hammaslääkäri päivystykseen joten saa nähdä tuleeko sieltä yksi hammas vähemmän mitä tällä hetkellä on suussa. Vähän tuo lääkäriin meneminen jännittää mutta ei sitä rikkinäistä hammasta voi pitää suussa kun se ärsyttää ja onneksi ei ole vielä kipeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti