torstai 27. maaliskuuta 2008

27.3.2008

Jee se mahan tähystys on nyt sitten tehty.
Oli vähän rankkaa kun tuo kurkku olikin tulehtunut josta kyseinen elin ei ollut aikaisemmin mitään ilmoitellut vaan lääkäri sanoi siinä heti ensimmäiseksi että tulehdus siinä on. No loppu meni keskittyessä hengittämiseen ja aina kun keskittyminen herpaantui niin sitä rupesi kakomaan ja nielemään jota ei tietenkään saanut tehdä. Eli ei mitään ihan kivaa mutta ei tullu kylläkään sellaista kammoa että ei sitä toisen kerran voisi tehdä. Nimittäin lopuksi kun kaikki oli ohi ja näytetty kuvat ja kerrottu löydökset lääkäri sanoi että uudestaan tarkistetaan kolmen tai neljän kuukausien kuluttua. Ja niitä löydöksiä mitään pahaa ei ollut yksi haavauma joka oli jo parantamassa ja yksi niin sanottu luomi maha laukussa. Haavauma oli kurkku torven puolella joten sain yhdeksän kuukausien närästys lääke reseptin. Hienon nimenkin se lääkäri näille vaivoille sanoi mutta en osaa kirjoittaasita. Oireet ovat että vatsa hapot tulevat ylöspäin ruokatorveen ja niin edes päin. Niin tietysti se otti koe palojakin ja niiden tulokset tulevat sitten joskus kolmen viikon päästä omalle lääkärille jolle sitten pitää ottaa oma aika. Kurkku on vielä aika kipeä joten nieleminen ei onnistu kovinkaan hyvin mutta kuitenkin paremmin kuin eilen. Kurkun kivusta oli kyllä etukäteen tiedotettu joten se ei ollut yllätys. Nyt sitten parantelen tässä tätä kurkkua ja syön välillä jäätelöä. Eilen sitä nimittäin meni noin kaksi litraa ja vielä pitäisi olla litran verran herkkua kaapissa.
Muita kuulumisia ei oikeastaan ole tuo oli siinä tärkein. Pompun synttäreitä tietenkin odota ja akkojen viikon loppua mutta muuten kuuluu sitä ihan tavallista.
Ainiin tiistaina minulla oli apua siivouksesa ja sainkin olohuone puolen melkein kokonaan siivottua ensi keskiviikkona sitä sitten jatketaan kunnes kaikki paikat on raivattu ja sellaiset esineet jota en enää halua säilyttää ja jota ei todellakaan tarvitse säilyttää ovat poissa niin minulle pitäisi tulla ammattilaiset tekemään ison suur siivouksen. Joten kesällä sitä voi jo ottaa vieraita jossain vaiheessa vastaan ja ihan juoda kahvia ilman röykkiö kasoja.
Tällaisin terveisin tänään
Nalle

1 kommentti:

  1. Minä tulen lasten kanssa Helsinkiin kesäällä joten yritähän saada paikat kuntoon niin pääsen teelle =). Minä järkkään lapsille hoitopaikkaa niin pääsen yksin.

    Ekana vieraslistalla jonottamassa!!!

    VastaaPoista