maanantai 21. tammikuuta 2008

21.1.2008

Heissan taas!

En olekkaan ollut täällä viikkoon kun näyttää välillä siltä että nämä iltapäivät ovat sen verran tiukalla ettei aina pääse kirjastoon kirjoittelemaan ja lukemaan kuulumisia.

Tähän asti tapahtunutta. Viime viikonloppu meni siinä vähässä päähän ottamisen potemisessa. Tämä päivä taas alkoi ihan hyvin. Ei ottanut päähän ollenkaan. Kävin lääkärissä valittamassa muutamia juttuja ja hän määräsi verikokeisiin joten menen sinne huomenna. Minulla epäillään olevan jotain tälläisiä juttuja joihin saadaan parin viikon kuluttua tarkempaa tietoa: Kilpirauhasissa voisiolla jotain, sekä keliakia ja laktoosia juttuja epäillään. No noihin saa sitten sen tiedon jossain vaiheessa joten en ota siitä parempaa ongrlmaa. Ja sitten sain uuden lausunnon tuolta päälääkäriltä joten minulla on nyt sitten sairaslomaa tuonne heinäkuun lopuun asti näillä näkymin ja katsotaan tuota lääkitystä viellä jossain vaiheessa uudestaan. No hoito neuvottelu on perjantaina joten silloinkin saan tietää noita asioista enenmmän.
Joten tämä aika kuluu siinä odotellessa nyt erillaisia kokeiden tuloksia ja muuta sellaista. Muuten menee ihan hyvin täällä. Ainoastaan en aina jaksa tulla välillä tänne kirjastoon kirjoittelemaan ja lukemaan.
Mukavia lumisia terveisinä
Nalle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti